14.2.17

Μανιτάρια φούρνου α λα Βασίλης Μπάρκας


Όταν παίζει η ΑΕΚ δευτεριάτικα, το βραδινό πρέπει να είναι σύντομο, εύκολο αλλά όχι πρόχειρο. Το συγκεκριμένο μάλιστα έγινε τόσο γρήγορα που μέχρι να το βγάλω από το φούρνο, ο Βασίλης Μπάρκας είχε ήδη προλάβει να κάνει δύο γκέλες εκ των οποίων η μία κατέληξε σε γκολ.

Επειδή όμως στηρίζουμε τους παίκτες μας και κυρίως επειδή ετοιμαζόμαστε για ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, του αφιερώνουμε το παρακάτω.

Υλικά
4 μανιτάρια λευκά μεγάλα
4 ροδέλες φρέσκιας μοτσαρέλας
Ελαιόλαδο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ξίδι μπαλσάμικο

Εκτέλεση
Αφαιρώ το κοτσάνι των μανιταριών και τα απλώνω σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα. Ραντίζω με ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνω και τα ψήνω στο γκριλ για 15 λεπτά.

Τα βγάζω από τον φούρνο, ραντίζω με το μπαλσάμικο, σκεπάζω με μία ροδέλα μοτσαρέλα το καθένα και τα ξαναβάζω στον φούρνο για άλλα 5 λεπτά.

Πασπαλίζω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρω.


Σημείωση: Το συγκεκριμένο, το έχω «κλέψει» από το wine bar «Θα Σε Κάνω Βασίλισσα» για το οποίο θα σας (ξανά)μιλήσω σύντομα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου