14.2.17

Άγιος Βαλεντίνος ή Champions League;


Και ναι, ήρθε εκείνη η καταραμένη στιγμή, η σύμπτωση που κανένα μυαλό δεν ήθελε να σκεφτεί, η ώρα του μέγιστου διλήμματος: θα γιορτάσετε την Ημέρα των Ερωτευμένων με την θεά σας ή θα γιορτάσετε την Ημέρα των Ερωτευμένων με την Στρογγυλή Θεά;


Μην περιμένετε συμβουλές και λύσεις από αυτό εδώ το ποστ. Μια τέτοια μέρα στο σπίτι μας, το μόνο δίλημμα που υπάρχει είναι «Θα δούμε μόνο Παρί-Μπάρτσα ή θα ρίχνουμε και καμιά ματιά στο Μπενφίκα-Ντόρτμουντ;».

Καταλαβαίνω για τα υπόλοιπα (ελαφρώς πιο φυσιολογικά) ζευγάρια σήμερα είναι η μέρα που αναζητά ρομαντισμό, σοκολάτα και κάτι –οτιδήποτε- σε σχήμα καρδιάς. Θέλει δείπνο, κεριά, χαμηλή μουσική, κρασί και ψαγμένο δώρο.

Όμως ξέρετε κάτι; Κι εμείς αυτό θα κάνουμε απόψε! Και εξηγώ:

Θα έχουμε δείπνο: πίτσα από την πιτσαρία-κρεπερί Twins Foodbar (μπείτε εδώ να δείτε σχετικά), απλώς την καλύτερη των βορείων προαστίων.

Θα έχουμε κεριά: όχι να το παινευτώ, αλλά τα κεριά στο σπίτι μας δεν τα ανάβουμε μία φορά το χρόνο. Εκτός από ατμόσφαιρα, δίνουν ωραίο άρωμα στον χώρο και παίρνουν την κάπνα από το τζάκι.

Θα έχουμε χαμηλή μουσική: υπάρχει καλύτερη μουσική από το σήμα του Champions League; Και φυσικά θα είναι χαμηλή, αφού κοιμούνται τα παιδιά!

Θα έχουμε κρασί: οκ, μπορεί η μπίρα να ταιριάζει πιο πολύ με την πίτσα, αλλά λόγω της ημέρας θα κάνουμε μια εξαίρεση…

Θα έχουμε και ψαγμένο δώρο: υπάρχει πιο «ψαγμένο» δώρο από όλο αυτό το πακέτο που σας περιέγραψα;;;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου