10.3.17

10 λόγοι για να πάτε στο «Θα σε κάνω Βασίλισσα» (και να ανακαλύψετε άλλους τόσους)


«Μα είναι πια τόοοοοσο καλό αυτό το ‘Θα σε κάνω Βασίλισσα’ που πάτε κάθε εβδομάδα;», με ρωτάνε κάθε τόσο γνωστοί και φίλοι που βλέπουν σχετικές αναρτήσεις μας στα social media.
Η απάντηση είναι ξεκάθαρα "ΝΑΙ!"

Γιατί;

-Για τις τιμές του. Γιατί θα πιεις ένα ποτήρι κρασί που θα σου στοιχίσει από 2,5 έως 5 ευρώ και σε άλλα μαγαζιά δεν το βρεις κάτω από 7 έως 10 ευρώ.

-Γιατί το ίδιο συμβαίνει –κατά αντιστοιχία- και με τα μπουκάλια.

-Για το πεϊνιρλί του. Με καβουρμά μερακλίδικο και αβγουλάκι. Άλλο να σου λέω, άλλο να το τρως.

-Για την απίθανη bresaola του. Εδώ, αυτό το ποίημα των αλλαντικών κόβεται από τον Δημήτρη Λίτινα –κυριολεκτικά- μπροστά στον πελάτη από το ειδικό μηχάνημα. Σχεδόν δαντελένια!

-Γιατί μπορεί –δυστυχώς- να επιτρέπεται το κάπνισμα, ο εξαερισμός του όμως είναι τόσο καλός που –ευτυχώς- δεν το παίρνεις χαμπάρι και απολαμβάνεις όλα τα αρώματα και τις γεύσεις όπως τους –και σου- αξίζουν.

-Για το ψητό καμαμπέρ και το μπιφτέκι από βουβάλι. Ζουμερό, τρυφερό, πεντανόστιμο ενώ οι ψητές baby πατατούλες το κάνουν ακόμα καλύτερο. Μην τα παραλείψετε από την παραγγελία σας.

-Γιατί στο νέο μενού έχουν μεριμνήσει ακόμα και για εκείνους που νηστεύουν με εξίσου λιγουρευτά πιάτα.

-Για την μουσική του επένδυση. Έχω πετύχει βραδιά με διασκευές (από τις καλές, όχι αυτές τις κακιάς ώρας που ακούμε το καλοκαίρι στα beach bars), άλλη με αφιέρωμα σε 80s-90s, άλλη με jazz και άλλη με τα καλύτερα κομμάτια του φετινού χειμώνα. Ό,τι και αν ακούγεται, είναι απόλυτα προσεγμένο. Κάθε Παρασκευή την μουσική επιμελείται ο Σάκης Τσιτομενέας και κάθε Σάββατο ο Προκόπης Δούκας.    

-Γιατί έχει ωραίο κόσμο. Δεν το εννοώ με την στενή έννοια της ομορφιάς. Από την πρώτη σου παρουσία αντιλαμβάνεσαι την θετική ατμόσφαιρα από την οποία περιβάλλεται το μαγαζί. Δεν ξέρω αν την κάνουν οι πελάτες ή οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού, το προσωπικό ή όλα τα παραπάνω. Σημασία άλλωστε έχει το αποτέλεσμα.

-Για την διακόσμηση του Kirios Criton η οποία αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Στην τελευταία παρέμβασή του καμία καρέκλα δεν μοιάζει με την άλλη. Το «δέσιμο» του συνόλου είναι απλά συγκλονιστικό.

Συμβουλή: Μην επιχειρήσετε να πάτε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ χωρίς να έχετε κάνει κράτηση. Εντάξει, δεν θα γελάσουν μπροστά στα μούτρα σας όταν τους ζητήσετε 

Θα σε κάνω Βασίλισσα, Βέροιας 13, Κεραμεικός, τηλ. 210 345 9299, 6980486175

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου