11.10.16

10 πράγματα που μπορώ να κάνω στο Spetses Mini Marathon χωρίς τα παιδιά

Κάθε φορά λέμε με τον Πατέρα «Ε, του χρόνου θα φέρουμε και τα παιδιά». Και κάθε φορά, λίγο πριν το Spetses Mini Marathon αναθεωρούμε: «Αστο για του χρόνου». Κι αυτό γιατί κάθε χρονιά, υπάρχουν μερικοί μικροί και μεγάλοι θησαυροί που προς το παρόν κρατάμε μόνο για εμάς:
Τι μπορώ να κάνω (και να κάνουμε) χωρίς τα βλαστάρια μας;

-Μπορώ να φύγω για ένα τριήμερο ταξίδι, κουβαλώντας μόνο μία (απίστευτο;;;) μικρή βαλίτσα.

-Μπορώ να απολαύσω το παγωτό μηχανής από το Posto χωρίς να το μοιραστώ με κανέναν.

-Μπορώ να καθίσω στις παραλίες των Σπετσών και να λιαστώ όση ώρα θέλω στα τελευταία μπάνια της σεζόν, χωρίς «Μαμά, η αδερφή μου τρώει την άμμο-μου πήρε το φτυάρι/το μακαρόνι/το κουβαδάκι, πεινάω, όχι δεν θέλω τοστ, θέλω σταφύλι, όχι άλλο σταφύλι, θέλω αβγό, όχι αβγό, δεν έχουμε τοστ;» και άλλα τέτοια.

-Μπορώ να μείνω στο ντους όση ώρα θέλω (και μπορώ να μείνω αρκετή, πιστέψτε με) ώστε να ευχαριστηθώ το beauté μου με μάσκες, πίλινγκ, περιποίηση προσώπου/σώματος, χωρίς να ακούω πίσω από την πόρτα «Μαμαααααααααα! Τι κάνεις εκεί μέσαααααααα;;;».

-Μπορώ να κάνω σεξ! Γιατί ναι, παρότι εξαιτίας του φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, το συνεχίζουμε…

-Μπορώ να πάρω τον μεσημεριανό μου ύπνο ακόμα και στις… 7 το απόγευμα. Γιατί; Γιατί μπορώ!

-Μπορώ να τρέξω με την ησυχία μου (ακόμα και τα 10 χλμ.) χωρίς να σκέφτομαι «Τι να κάνουν τώρα τα μικρά; Μήπως πείνασαν; Δίψασαν; Βαρέθηκαν; Να κάνω πιο γρήγορα; Σάμπως μπορώ;»

-Μπορώ να κάνω βόλτα στην παραλιακή, χωρίς να φοβάμαι ότι θα μου πέσει κανένα παιδί στη θάλασσα το ένα κλάσμα του δευτερολέπτου που θα στρέψω αλλού το βλέμμα μου.

-Μπορώ να ζηλέψω τις άλλες μαμάδες που έχουν φέρει τα μικρά τους και τρέχουν μαζί τους στο My First Mini Spetses Marathon (και μετά να συνεχίσω την βόλτα μου).

-Μπορώ να γυρίσω πλήρης, ξεκούραστη, γεμάτη όμορφες στιγμές, μετάλλια, χαμόγελα και να τα πάρω μια μεγάλη αγκαλιά!   
(Όλα αυτά, μέχρι να μεγαλώσουν λίγο παραπάνω και να μας πάρουν χαμπάρι…)

ΥΓ: Αύριο θα (προσπαθήσω να) σας περιγράψω πώς είναι να τρέχεις 10χλμ. στο Spetses Mini Marathon -και γιατί θα το ξανακάνω.

2 σχόλια: