5.2.16

4 χαρλεάδες σεφ, 1 στόχος, πολλά burgersΠάντα πίστευα ότι είναι πιο εύκολο να προσφέρεις βοήθεια, από το να ζητήσεις. Το ακόμη πιο δύσκολο είναι να εντοπίσεις εκείνον που την χρειάζεται, καθώς κάποιοι από ντροπή, κάποιοι από υπέρμετρη αξιοπρέπεια, κάποιοι γιατί απλώς δεν μπορούν, δεν την γνωστοποιούν. 

Γι’ αυτό και κάθε φορά που βλέπω ανθρώπους να κάνουν στην άκρη τις ανάγκες και την καθημερινότητά τους για να δημιουργήσουν και να δώσουν σε εκείνους που δεν μπορούν να φροντίσουν τον εαυτό τους, ανεβαίνουν τα ποσοστά αισιοδοξίας μου.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και οι τέσσερις σεφ μηχανόβιοι, οι οποίοι ενώνουν το ταλέντο τους προκειμένου να βοηθήσουν έναν φίλο τους σε ανάγκη. Ο Πολυχρόνης Δαμαλάς, ο Σταμάτης Τσιλιάς, ο Γρηγόρης Χελμής και ο Βησσαρίων Παρθένης οργανώνουν απόψε, Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 21:00, ένα street food event με μπάρμπεκιου στην Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσικλέτας Harley-Davidson, στην συμβολική τιμή των 10 ευρώ το πιάτο.  Όλα τα χρήματα θα κατατεθούν στον φίλο τους που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε εκεί και να βοηθήσουμε, απολαμβάνοντας τα πιο γευστικά burgers.

(Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσικλέτας Harley-Davidson βρίσκεται στο Μπουρνάζι, Αγίας Παρασκευής 50, τηλ. 210 3474282

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου