14.9.15

Σκέψου σαν γουρούνι

Σενάριο βγαλμένο από την ζωή: Είσαι πρωινιάτικα στο γραφείο, το μάτι δεν έχει ανοίξει ακόμα και όπως όλα δείχνουν θα αργήσει να ανοίξει. Ο καφές όλο και λιγοστεύει χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα. 

Ξαφνικά εισβάλει ο/η χαζός/η του γραφείου που μόλις κατέβηκε από το ροζ συννεφάκι του μες την τρελή χαρά (γιατί να μην είναι άλλωστε, το σύννεφο δεν το πιάνει ποτέ κίνηση στους δρόμους). "Καλημέρα! Τι υπέροχη μέρα είναι αυτή! Να όπως γράφει και η κούπα σου "What a beautiful day!". Εσύ δεν λες κουβέντα, παρά μόνο γυρνάς την κούπα για να διαβάσει την μία και μοναδική λέξη της άλλης πλευράς: "ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ". Κι έτσι όλα ξαναπαίρνουν τους φυσιολογικούς τους ρυθμούς.

Ανακάλυψα πριν λίγες μέρες τα κορίτσια του Think Pig, Αθηνά και Μαριλένα (ή Μαριλένα και Αθηνά μην τα χαλάσουμε στην μαρκίζα), και σκέφτηκα "να, δεν είμαι μόνη σε αυτόν τον γεμάτο σοφές κοελικές κουβέντες και τσιτάτα για τη ζωή και την αγάπη από τον Όσκαρ Γουάιλντ -ανάθεμα και αν έχει πει τα μισά από όσα του έχουν φορτώσει". 

Τα δυο κορίτσια με ανοιχτό μυαλό και πολύ χιούμορ έχουν φτιάξει την δική τους σειρά προϊόντων 
για το σπίτι "κάποια χρήσιμα που έχουν πλάκα και κάποια λιγότερα χρήσιμα που έχουν πλάκα" όπως λένε οι ίδιες, όλα με το δικό τους νόημα της ζωής. 

Τέλος τα be cool, be nice, be positive, be το ένα, be το άλλο, be δεν be, βρέξει χιονίσει ή καλό καιρό θα κάνει και άλλα τέτοια που μας είχαν ζαλίσει το κεφάλι. "Τα @@ μας κουνιούνται" είναι η άκρως ακατάλληλη για σεμνότυφους απάντηση που κοσμεί μία από τις κούπες τους.
.
Και δεν σταματάει εκεί. Πιάτα και σουπλά με συνθήματα όπως: "Φάε βόδι", "Σ´ αγαπώ -Τρώω τώρα" ή "Κάποια μέρα θα γίνω τηγανιτή πατάτα και θα με αγαπάτε όλοι" μπορούν να γίνουν το τέλειο δώρο για ανθρώπους που δεν έχουν δυσανεξία στην πλάκα.

Στη σελίδα τους στο Facebook θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες και ολόκληρη τη σειρά των προϊόντων τους. Για παραγγελίες, στέλνετε μήνυμα στο inbox και όλα παίρνουν τον δρόμο τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου