21.3.18

Το γιαπί, το πηλοφόρι και οι προπονητές της σκαλωσιάς

Ρε, μήπως είσαι γάβρος; Για βάψε καλύτερα! 
Η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να καλύπτει με live streaming το χτίσιμο της Αγια Σοφιάς. Με άλλα λόγια, θα μπορεί ο κάθε ΑΕΚτζής να μπαίνει στο www.agiasofia.today (by the way, το www.kitrinomavra_meremetia.gr θα ήταν πολύ καλύτερο, εγώ ιδέες δίνω) και να παρακολουθεί σε ζωντανή μετάδοση την ανέγερση του κιτρινόμαυρου γηπέδου.


Η πρώτη εικόνα που μου ήρθε στο μυαλό (να, μα την αλήθεια, να μην σώσει να ξαναβγεί στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός), ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ από τις "Διπλοπενιές". Φαντάσου λέει, εκεί που χτίζουν τα παλικάρια και κουβαλάνε τους κουβάδες με τα τσιμέντα, να αρχίζει το μπουζούκι, να παρατάνε κάτω σφυριά, μυστριά και λοιπά εργαλεία και να το ρίχνουν στις ζεμπεκιές!
(ΟΚ, υπερβολικό αλλά πείτε μου ότι δεν υπάρχει έστω ένας που να μην πήγε το μυαλό του σε ταινία του Δαλιανίδη...)

Μετά την πρώτη παράκρουση άρχισα να το σκέφτομαι πιο σοβαρά και η ιδέα όχι απλά δεν μου φάνηκε καλή, αλλά κατέληξα στο συμπέρασμα πως μέχρι και σε μπελάδες μπορεί να βάλει τον Τίγρη.

Ως γνωστόν, ο μέσος φίλος ΑΕΚτζής τρέφει ένα τρελό έως και αρρωστημένο (με την καλή πάντα έννοια) πάθος για την ομάδα του και ο,τι την αφορά. Το ζήτημα δε του γηπέδου, τον έχει απασχολήσει περισσότερο από την κρίση, το μέλλον των παιδιών του, τους βαθμούς που δίνουν και παίρνουν στον ΠΑΟΚ, την ανεργία και το ενδεχόμενο να συνταξιοδοτηθεί στα 163 του χρόνια...

Γι' αυτό και η ζωντανή κάλυψη των εργασιών, σίγουρα μεν θα χτυπήσει μεγαλύτερες τηλεθεάσεις κι από το "Τατουάζ", υπάρχει ωστόσο μεγάλη πιθανότητα να ξεφύγει το πράγμα...

Πώς; Για προσπαθήστε να δημιουργήσετε στο μυαλό σας την παρακάτω εικόνα:
Οπαδοί της ΑΕΚ παρακολουθούν καθημερινά και ασταμάτητα εργάτες οικοδόμους που φτιάχνουν το γήπεδο της ομάδας. Πιστεύετε ότι δεν θα έχουν άποψη; Κι ότι θα διστάσουν να την εκφράσουν;

Η αμέσως επόμενη κίνηση, θα είναι να δημιουργηθούν forums όπου θα συζητούν την εξέλιξη της κατάστασης:
Thomas21:"Ρε παιδιά είναι ιδέα μου, ή αυτός με το μαύρο μπλουζάκι κ@λοβαράει όλη μέρα; Τον παρακολουθώ εδώ και μέρες. Τρία τούβλα έχει κολλήσει όλα κι όλα!"

ChrisAEKORG:"Εχει δίκιο ο Θωμάς! Τον είδα κι εγώ. Και χθες έφυγε πιο νωρίς από τους άλλους"

Rabe-for-ever: "Μήπως ο διάδρομος για τα αποδυτηρία θα έπρεπε να γίνει πιο φαρδύς; Αφού έχουμε χώρο γιατί τον τσιγκουνευόμαστε;"

Froggy:"Παιδιά εγώ παρακολουθώ τον τύπο που βάζει τα πλακάκια στο χαμάμ. Όλα στραβά! Ή άσχετος είναι ή γάβρος!"

Rabe-for-ever: "Froggy, τον ξέρω! Τον έχω δει στους γαύρους στα πλάνα της Novasports δίπλα σε μια ξανθιά"
(Και κάπως έτσι, θα μαζευτούν καμία 20αρια έξω από την οικοδομή και θα ζητούν την απόλυση του άσχετου-και-γάβρου πλακά...)

Άσε που θα αρχίσουν να παίρνουν τηλέφωνο και στις ραδιοφωνικές εκπομπές. Σαν να βλέπω τον Γερασίμου στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM, στις 4 τα ξημερώματα να ακούει: "Έλα Βασίλη, Μήτσος από Πετράλωνα. Πώς την είδες την μόνωση στα ντους των φιλοξενουμενων σήμερα;".

Μετά -δηλαδή- από τους προπονητές της εξέδρας, θα έχουμε και τους προπονητέςτης σκαλωσιάς!

Γι' αυτό σας λέω κύριοι εκεί στην ΑΕΚ, μήπως να το ξανασκεφτείτε το θέμα; Πριν αρχίσουν τα όργανα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου