16.6.14

10+1 πράγματα που έμαθα από το Μουντιάλ έως τώρα.


Και έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας. 
Μερικά συμπεράσματα για το -έως τώρα- Μουντιάλ

-Θέλουμε δεν θέλουμε, την Βραζιλία θα την φάμε στη μάπα για πολύ ακόμα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να παρακαλάμε μην τυχόν και πέσει με καμιά ομάδα που υποστηρίζουμε και την δούμε να την σφάζουνε στο γόνατο...


-Και ξαφνικά η Ελλάδα μεταμορφώθηκε στη χώρα με τους περισσότερους φαν της Ολλανδιάς. Να ξέρετε, πολύ με πικράνατε...

-Ο πιο σίγουρος τρόπος να βεβαιωθείς ότι ένας παίκτης αξίζει να φάει κάρτα είναι η αντίδρασή του "όχι, όχι, όχι, δεν του έσπασα το πόδι" μετά το κλάδεμα.

-Ναι, φάγαμε τρία. Ναι, ορισμένοι παίκτες δεν θα έπρεπε να βρίσκονται ούτε στην εξέδρα. Ναι, θα μπορούσαμε πολύ καλύτερα. Αλλά όχι, εγώ με αυτή την ομάδα δεν ξενερώνω ποτέ!

-Μερικές ομάδες το έχουν παρακάνει με τα στενά μπλουζάκια (βλ. Ουρουγουάη, Εκουαδόρ). Οπως και να το κάνουμε ρε παλικάρια, δεν είμαστε όλοι Ιταλία...

-Ένα παιχνίδι άξιζε να δούμε έως τώρα όμως... η ψυχή ήταν στα κάγκελα αλλά το σώμα στο κρεβάτι. Και κάπως έτσι χάσαμε την πρώτη νίκη των Ατζούρι στο Μουντιάλ.

-Μου είναι αδύνατο να δω μαγνητοσκοπημένο ματς. Αν ξέρω το αποτέλεσμα, θα το πάω στο fast forward για να δω τα γκολ κι αν δεν το ξέρω, θα κάνω το ίδιο για να δω αν μπήκε κανένα ή τσάμπα παιδεύομαι.

-Εχουν περάσει πέντε μέρες και ακόμα σουβλάκια ή πίτσα δεν έχουμε φάει παρακολουθώντας ματς. Γιατί ούτε στις 7 το απόγευμα με ντάλα τον ήλιο αλλά ούτε και στις 11 το βράδυ -φλερτάροντας με την δυσπεψία- μπορείς να γουρουνιάσεις.

- Η εφαρμογή του σπρέι για το στήσιμο του τείχους είναι τουλάχιστον γελοίο και θυμίζει τις γραμμές που βάζαμε στο θρανίο "αυτή είναι η μεριά μου!".  Τουλάχιστον αν ο διαιτητής έριχνε σπρέι βιασμού σε όποιον παίκτη δεν συμμορφωνόταν, θα είχε περισσσότερο ενδιαφέρον.

-Το ίδιο αστείο είναι και το "κοιτάω την κάμερα και σταυρώνω τα χέρια" στην παρουσίαση των ομάδων λίγο πριν την έναρξη. Το είδαμε στη Λάμψη του Φώσκολου και ήταν αρκετό (κλεμένο αλλά αληθινό).

-Υπάρχουν μερικοί που τουιτάρουν ενώ θα έπρεπε να περιγράφουν. Και υπάρχουν μερικοί που περιγράφουν ενώ δεν θα έπρεπε ούτε καν να τουιτάρουν...

Και συνεχίζουμε ακάθεκτοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου